CITY HOME DECOR

Моята снимка
София, бул. ,,Черни връх" 26, 0887 61 02 01, 0886 46 96 99, cityhomedecor.office@gmail.com
Екип от млади ,талантливи и амбициозни професионалисти създаде ,,City Home Decor”. Творческият процес и разработването на нови идеи са наша страст...фокусиране на съзнанието върху нещата и мислене, с което се забавляваме и правим с удоволствие. Нестандартните и нови идеи, нещата които правим по различен начин и доверието на нашите клиенти, ни помагат да ги създаваме. Като професионалисти в сферата на интериорното обзавеждане, ние винаги търсим нови неща, нови концепции, винаги се стремим да уловим нещо ново, което прави интериора едно много приятно място. Любопитството е един от аспектите на творческите ни процеси. Ние сме интересни и креативни хора в света на интериорния дизайн и стил, които държат светлината на прожекторите винаги включена. Доверието на нашите клиенти ни прави още по-силни, амбициите ни стават по-големи, идеите не огасват и всичко това, за Вашите домове, носейки топлина, комфорт и усещане за лукс, който не може да бъде съчетан с нищо друго.

Реклама

неделя, 22 април 2012 г.

Стил в щорите

   Щора  ,,ден и нощ” е едно ново решение, за тези които искат да постигнат ефекта на светлина и затъмнение. Изработена е от две текстилни платна, редуващи прозрачни и плътни ленти. Тъканите са изработени от полиестер и притежават антистатични свойства. Могат да се монтират върху дограма, стена или таван. Богат избор на цветове и имитация на дърво и бамбук.




      Роло щори са един от най-практичните начини за оформление на вашият интериор. Предпазват помещението Ви от слънчевата светлина и топлината. Монтират се на дограмата, стената или тавана и се изработват по точни размери. Платовете са антистатични и се почисват лесно. Подходящ са за вашия дом, вила, хотел, ресторант или офис. Дебелината и плътността придават различно функционално предназначение на щората. По-плътната материя осигурява по-голяма защита от слънчеви лъчи и по-добро затъмнение в помещенията.









   Дървените щори придават естествена красота, която е просто зашеметяваща. Предлагатаме широка гама от дървесни нюанси, включително дъб, липа, орех, тик и боядисани в бяло и черно дървени щори. Подходящи са за големи прозорци, врати към вътрешни дворове или да се разделят една стая от друга. 











   
 Вертикалните щори дават пространство и нов свеж облик на прозореца. Те са перфектната комбинация между функционалност и дизайн, което ги прави по-лесни за интегриране във вашия дом. Вертикални щори са подходящи за плъзгащи врати на вътрешен двор и големи прозорци. Предлага се в голямо разнообразие от стилове, материали и цветове. Вертикалните щори са подходящи за почти всеки интериор, изискващи функционалност и елегантно решение за всеки прозорец. 








   
    Алуминиевите хоризонтални щори  са идеалното решение за всеки тип прозорец на вашия офис или дом. Придават пространство, почистват се лесно, не позволяват пропускането на светлина в стаята. Изработват се от висококачествено алуминиево фолио и  богата гама от цветове. Материалите, с които се изработват, са внос от водещи европейски марки . Венецианските щори са универсални и това позволява монтажът им на всички видове дограми.







     Римските щори са практични, удобни, красиви, внасят елегантност в интериора, придават индивидуалност и стил. Те са елегантно и модерно решение. Използват се в различни комбинации, тънко или плътно перде, съчетано с два механизма. Разнообразието от текстили и материи, позволява на римската щора да внесе уют и да замести изцяло пердетата и завесите. Подходящи са за монтаж на таван, стена или на самата дограма. Лесни са за поддръжка и осигурят пълно затъмнение на стаите. 



















    Японската стена е  подходяща за прозорци с голяма височина, дълги витрини, както и за преграждане на помещения или обособяване на пространства. С лекота се придвижват платната.  Японската стена е създадена да внася елегантност в интериора,  придава индивидуалност, модернистичен стил, акцент в оформянето на вътрешното пространство. Възможно е монтаж с две, три четири и пет канален механизъм, събирането в една посока или разделно.





Няма коментари:

Публикуване на коментар